Zondag 30 juni opening – LYKKE – West

Expo Barbizar  &  Muziek Zoë Low

Opening – LYKKE – West

Zondag 30 juni openen we onze tweede winkel officieel. – LYKKE – in Amsterdam West. De winkel in de Jordaan blijft gewoon open, maar in de Jan Eef hebben we 150m² om nog meer bijzondere, vaak handgemaakte, producten een plek te geven.
Vanaf 16.00 uur ben je welkom op de borrel en bedanken we iedereen die meehielp aan de crowdfundingcampagne. We onthullen het kunstwerk dat Nathalie Made This maakte van hun namen en willen onze nieuwe buren, klanten en trouwe vrienden begroeten met een feestje.
Naast een borrel is er daarom de opening van expo Barbizar door fotografe Saskia Frank en live muziek van Zoë Low. Kwesi Campbell maakt fingerfood.

Expo Barbizar – Saskia Frank

Fotografe Saskia frank is gespecialiseerd in conceptuele fotografie, portret en reportage. Met een scherp oog voor detail legt zij alledaagse momenten en situaties vast en licht deze uit met een stilistische en absurdistische hint.
De serie Barbizar is ontstaan uit de fascinatie voor Barbie: icoon en rolmodel voor vele meisjes sinds 1959, met bizarre maten, een eeuwige glimlach en eindeloze benen.
Saskia Frank
Barbizar

 

Muziek – Zoë Low

De Amsterdamse Zoë Low is 18 en nu al flink op weg om haar sporen in de muziek te verdienen. Ze zingt, schrijft en begeleidt zichzelf op gitaar en piano. Tekst is voor haar het belangrijkste en daarbij laat ze zich inspireren door liefde(sverdriet), ironie en andere levenszaken. Naast haar eigen werk, schrijft ze ook met dj’s en collega artiesten. Haar eerste eigen nummer White Noise is onlangs uitgebracht.
Zoë Low

 

 Food – Kwesi Campbell

Campbell is chef en oprichter van pop-up restaurant The Stoof Show. Kwesi staat voor smaak, passie en liefde voor eten. Hij combineert en experimenteert, bedenkt ongewone combinaties en brengt alles weer samen tot een verrassend geheel.
Kwesi Campbell